Tijdens deze livestream geeft Steffen Elgersma uitleg over het gebruik van waterstof in een moderne auto. Steffen is de drijvende kracht achter STEFtec Education uit Zwolle. Hij volgt de ontwikkelingen op het gebied van E-Mobility op de voet.

Tijdens de uitzending zoomt Steffen in op het thema waterstof en mobiliteit en zal ons tijdens deze livestream informeren over de huidige status en de ontwikkelingen die er zijn op het gebied van waterstof en mobiliteit. Hij maakt tijdens de lezing duidelijk welke technieken gebruikt worden voor het maken, rijden en tanken van waterstof én kijkt naar de mogelijke gevolgen voor de werkplaats.

Tijdens de livestream is het stellen van vragen via chat of mail mogelijk. Steffen zal de vragen na afloop van de livestream behandelen.

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan via het formulier op deze pagina. Na het invullen van je gegevens kan je gelijk kijken. Liever op een later tijdstip kijken? We sturen de link ook naar je mailadres!

AMT-ATC Livestream: Vergeet de EV, het wordt waterstof!

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.