Lezing Hoe pak je die lastige storing aan?  
 

De coronamaatregelen vragen om creatieve oplossingen. Nu de ATC-lezingen niet door kunnen gaan heeft de vereniging, samen met AMT, een alternatief gevonden. Een live online lezing van diagnosespecialist Iwan Kennis!

Inspirerende online sessie

Op dinsdag 28 april vond de digitale sessie ‘Hoe pak je die lastige storing aan?’ plaats via een YouTube-Livestream. Daarin legde diagnosespecialist Iwan kennis uit hoe hij dagelijks de lastigste storingen oplost, ook als anderen hun hoofd er al over gebroken hebben. 

Hoe doet hij dat? Welke tools gebruikt hij? En komt hij ook wel eens ergens niet uit? Alles kwam voorbij in deze ongeveer een uur durende presentatie inclusief vragen en antwoorden tussendoor. 

Kijk nu de Livestream terug

Kon je de lezing niet live volgen maar wil je hem nog wel terugkijken? Vul hiernaast je gegevens in, dan ontvang je van ons de link per e-mail om de lezing terug te kijken. 

Bij aanmelding voor het terugkijken van de lezing word je op de hoogte gehouden van toekomstige lezingen van AMT en ATC. Wil je dit liever niet dan kun je je altijd uitschrijven. 

Stuur mij de link om de lezing terug te kijken