ATC-AMT Livestream

Van storing naar gerichte reparatie

Diagnosefanaten opgelet! ATC en AMT hebben samen een livestream georganiseerd met spreker Asim Saglam, bekend van zijn diagnosebedrijf Autodiagnose.eu in het Groningse Kolham. Hij vertelt je alles over diagnosestellen aan de hand van zijn eigen stappenplannen en praktijkvoorbeelden. Een moderne auto is een data- en rekencentrum op wielen met een (chemische) emissiereductie-fabriek, een state-of-the-art-aandrijving, geschikt voor langdurige inzet bij sterk variërende omgevingsomstandigheden. Oh ja, je kan er ook nog in plaatsnemen. Maar als ie het niet meer doet, wie schakel je dan in?

In deze AMT-ATC live-sessie deelt diagnosespecialist Asim Saglam zijn kennis over storingsdiagnose bij hedendaagse voertuigen. Hij vertelt vanuit welke visie zijn bedrijf Autodiagnose.eu is ontstaan en over het verschil tussen gedegen onderzoek en ‘throwing parts at the problem’. Ook behandelt hij de vraag of storingsdiagnose een aparte tak van sport binnen de automotive is.

Stappenplannen en praktijkvoorbeelden
Asim werkt aan de hand van een stappenplan, dat hij natuurlijk met je deelt. De avond is natuurlijk niet compleet zonder praktijkvoorbeelden. Natuurlijk beantwoordt Asim tijdens en na de uitzending graag jouw vragen.

Kortom: heb je interesse in autodiagnose, dan mag je deze livestream zeker niet missen!

Terugkijken

Wil je deze livestream later terugkijken? Meld je dan aan via dit formulier en dan ontvang je een link naar de opgenomen livestream.

Schrijf je in voor de livestream