Heb je de lezing gemist? Niet getreurd! Wanneer je je aanmeldt via dit formulier krijg je de terugkijklink in je mailbox.

 

Het Formule 1-seizoen staat nu écht op het punt van beginnen. Een goed moment om uitgebreid in te gaan op één van de technische aspecten. Op dinsdag 30 juni om 19.30 uur presenteren AMT en ATC: creatief omgaan met brandstoflimieten in de Formule 1, door techneut en F1-liefhebber Robby Camps. Meld je nu aan!

In de Formule 1 is er een bepaalde regelgeving met betrekking tot het totaalverbruik over een raceafstand. Ook zijn er regels voor het maximale actuele verbruik. Beide hebben hun eigen bijzonderheden.

Formule 1: creatief manipuleren

In deze online lezing, gegeven door technisch specialist en F1-liefhebber Robby Camps, gaan we dieper in op het technische aspect van die brandstofregels, de opbouw en werking van de voornaamste sensor en hoe men beide creatief probeert te manipuleren.

Hoe heeft men de laatste jaren het verbruik omlaag gebracht? Welke trucjes heeft men gebruikt om te voldoen aan de brandstoflimieten? Waarom was Ferrari afgelopen jaar zo snel? Al deze vragen komen aan bod. 

Meld je aan!

Deze lezing heeft al plaatsgevonden op dinsdag 30 juni. Natuurlijk kun je hem wel terugkijken. Meld je aan in het formulier en ontvang de terugkijklink per e-mail.